Algemene Voorwaarden 

 

  • De selectie die ik jullie laat zien zal binnen 21 dagen klaar zijn. Ik kom nogmaals bij jullie langs om de selectie door te lopen. Op dat moment kunnen jullie beslissen welke foto's jullie willen hebben en welke niet. Die keus is geheel aan jullie, Michelle Schokker is niet verantwoordelijk voor het maken van deze keuze. De foto's blijven gelijk achter op een USB-stick. 

  • Lifestylefoto’s zullen binnen 21 dagen geleverd worden in een online foto album die is beschermd met een wachtwoord zodat alleen jullie de foto’s kunnen bekijken. deze foto's zijn met een watermerk. Jullie kunnen je eigen selectie kenbaar maken waarna binnen 48 uur de rest uit het album word gehaald en de overige foto's gedownload kunnen worden. ​

  • Betaling dient minimaal 24 uur van te voren te zijn voltooid. mocht er een pakket of extra foto's worden na besteld moet er binnen veertien dagen worden betaald doormiddel van een factuur en bankoverschrijving. . 

  • Michelle Schokker fotografie zal de geleverde beeldmaterialen bewaren tot zes maand nadat de bestanden geleverd zijn. Michelle Schokker fotografie is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van bestanden die geleverd zijn door de fotografe. 

 

  • Michelle Schokker fotografie houd zich het recht om bestanden te gebruiken voor promotie doeleinden zoals; Website, blog, social media en reclame materiaal. Indien de klant dit niet wil, dient de klant dit kenbaar te maken aan de fotograaf voor de sessie.  het is niet toegestaan geleverde foto’s zelf bewerkt of uit gesneden enz. en op social media te plaatsen met verwijzing naar Michelle Schokker fotografie. 

  • Ten aller tijden dient de klant op tijd aanwezig te zijn voor de sessie, mocht er verhindering ontstaan dient de klant dit tijdig kenbaar te maken. Mocht de klant toch niet komen opdagen zonder annulering word de helft van het factuurbedrag in rekening gebracht. Een sessie kan tot 24 uur van te voren worden geannuleerd. 

 

  • Michelle Schokker fotografie levert GEEN onbewerkte raw bestanden maar een door Michelle uitgekozen selectie van haar gemaakte en bewerkte foto’s. Door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden ga je akkoord met de persoonlijke style van Michelle. Deze kun je bekijken op www.michelleschokker.com