ALGEMENE VOORWAARDEN

Hieronder vind je de algemene voorwaarden van Michelle Schokker fotografie

  • De selectie die ik jullie laat zien zal binnen 21 dagen klaar zijn. Ik kom nogmaals bij jullie langs om de selectie door te lopen of je krijgt een link waar je de foto's kan bekijken. Op dat moment kunnen jullie beslissen welke foto's jullie willen hebben en welke niet. Die keus is geheel aan jullie, Michelle Schokker is niet verantwoordelijk voor het maken van deze keuze. ​

  • Betaling dient minimaal 24 uur van te voren te zijn voltooid. Mocht er een pakket of extra foto's worden na besteld, moet er binnen veertien dagen worden betaald door middel van een factuur en bankoverschrijving. 

  • Michelle Schokker fotografie zal de geleverde beeldmaterialen bewaren tot zes maand nadat de bestanden geleverd zijn. Michelle Schokker fotografie is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van bestanden die geleverd zijn door de fotografe. 

 

  • Michelle Schokker fotografie houdt zich het recht om bestanden te gebruiken voor promotie doeleinden zoals; website, blog, social media en reclame materiaal. Indien de klant dit niet wil, dient de klant dit kenbaar te maken aan de fotograaf voor de sessie. het is niet toegestaan geleverde foto’s zelf bewerkt of uitgesneden etc. en op social media te plaatsen met verwijzing naar Michelle Schokker fotografie. 

  • Ten aller tijden dient de klant op tijd aanwezig te zijn voor de sessie. Mocht er verhindering ontstaan, Dient de klant dit tijdig kenbaar te maken. Mocht de klant toch niet komen zonder annulering wordt de helft van het factuurbedrag in rekening gebracht. Een sessie kan tot 24 uur van te voren worden geannuleerd. 

 

  • Michelle Schokker fotografie levert GEEN onbewerkte raw bestanden, maar een door Michelle uitgekozen selectie van haar gemaakte en bewerkte foto’s. Door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden, ga je akkoord met de persoonlijke bewerkingsstyle van Michelle. Deze kun je bekijken op www.michelleschokker.com