Frequently Asked Questions

Hieronder vind je vragen die regelmatig worden gesteld mét de antwoorden, super handig! Heb je na het lezen van deze pagina nog steeds een vraag waar je het antwoord niet op weet? stuur me een mailtje! 

Kan ik zelf kiezen welke foto's uit de galerij ik uiteindelijk wil?

NEWBORN- Ja! Die keuze ligt helemaal bij jullie! Zodra jullie galerij klaar is kom ik bij jullie langs om deze met jullie door te nemen. Ik zal jullie natuurlijk wel helpen om de uiteindelijke keus zo gevarieerd mogelijk te houden. De foto's zullen gelijk achter blijven op een USB. 

LIFESTYLE- Bij een Lifestyle shoot krijg je de beelden in een online galerij. Hier kun je ook zelf de selectie maken. Zodra dit is gebeurt kun je mij een berichtje doen en dan zijn je foto's binnen 48 uur te downloaden.

Hoe gaat een fotoshoot in z’n werk?

NEWBORN- Met een afgeladen auto kom ik bij jullie thuis, hier zal ik op zoek gaan een een stukje ruimte om alles op te bouwen. Ondertussen mag jij je kleintje uitkleden. Het is het prettigste als jullie baby net heeft gegeten voor mijn komst en dat de ruimte lekker warm is, ongeveer 22 tot 24 graden. (Kleed jezelf hier ook op.) Samen gaan we opzoek naar de verschillende settings die jullie mooi vinden Dan neem ik jullie kleintje van je over, geen zorgen ik heb ontzettend veel ervaring in de newbornfotografie en zal jullie kindje niet dwingen tot een pose wat hij of zij niet wil. Ik fotografeer vooral natuurlijke poses die de baby zich aanneemt, en stuur hier en daar wat bij. de veiligheid staat altijd voorop!  Afhankelijk van jullie kleintje hoelang de sessie duurt, sommigen hebben wat langer de tijd nodig dan anderen. Een shoot duurt maximaal 4 uur. Ik maak altijd even tijd voor wat foto's met papa en mama als dit gewenst is. 

Daarna zal ik met veel zorg en aandacht jullie voorselectie maken en bewerken. deze is binnen 21 dagen klaar, dan kom ik nog een keer bij jullie langs voor een bestelsessie, dan mag je aangeven welke foto's je zou willen hebben. Wil je er meer dan het afgesproken pakket? Dat kan natuurlijk, de prijzen staan vermeld op de newborn pagina. ook is er dan kans op het bestellen van een album. ik zal de gekozen foto's op een USB-stick bij jullie achterlaten zodat jullie gelijk de foto's hebben. Een bestel sessie duurt ongeveer een uur. 

LIFESTYLE- We zullen elkaar treffen op afgesproken datum, tijd en plek. Hier zullen wellicht een stukje lopen om mooie plekjes te zoeken en foto's te maken. Ik zal jullie waarschijnlijk kleine opdrachtjes geven, denk hierbij aan heen en weer lopen, knuffelen of een grap vertellen. Niet alleen bij kinderen vind ik het belangrijk dat ze er spontaan op staan ook volwassenen probeer ik er ongedwongen op te krijgen. 

De shoot zal ongeveer een uur duren

Binnen 21 dagen krijgen jullie van mij een link met mijn voorselectie. Deze foto's zijn voorzien van een watermerk en lage resolutie. Jullie kunnen aan mij kenbaar maken welke foto's jullie zouden willen en dan zal ik deze er in hoge resolutie en zonder watermerk in klaarzetten zodat jullie deze binnen 48 uur kunnen downloaden. Foto's extra bij bestellen kan natuurlijk altijd. Info en prijzen hiervoor vind je op de lifestyle pagina

Heb je een studio?

Nee, Deze heb ik helaas niet. Ik kom op locatie bij jullie thuis of we zoeken een lekker plekje in de natuur op!

 

Hoe gaat de betaling?

Twee weken voor jullie fotosessie krijg je van mij een factuur door gemaild. deze moet minimaal 24 uur voor de sessie betaald zijn. Dit kan door middel van een bankoverschrijving naar: NL59INGB0007062789. Vermeld altijd je factuurnummer en naam in de omschrijving om verwarring te voorkomen. 

Wil je toch extra foto's tijdens de bestelsessie of een album bestellen? Dat kan, zodra je deze bestelling hebt doorgegeven ga ik een aparte factuur maken, ook hiervoor heb je 14 dagen om het bedrag over te maken. 

En als je ziek of verhinderd bent op onze geplande datum?

Dan plannen we waar mogelijk een andere datum in, betreft het een newbornsessie en is jullie kleintje al bijna 21 dagen? Geen probleem. Ik ken  een erg grote groep fotografen die elkaar regelmatig uit de brand helpen. Ik zal zorgen dat er iemand met de zelfde prijs en kwaliteit beschikbaar zal zijn. Soms kan ik je er zelfs meerdere aanbevelen die op die dag beschikbaar zijn. 

hoever van te voren moet ik een newbornsessie reserveren?

Het beste kun je een fotosessie boeken zodra je weet dat je mij als fotograaf wilt. Als je pas belt wanneer je kindje geboren is, is de kans er groot dat ik geen plek meer heb helaas. Ben je zwanger en wil je een zwangerschapssessie kan dit het beste tussen week 30 en 32 van je zwangerschap. 

Hoe kan ik je het beste bereiken?

Je kunt mij het beste een mailtje sturen via info@michelleschokker.com dan heb ik gelijk jullie mailadres. Ook kun je mij een bericht sturen via het contactenformulier op de website. Bel je liever? Via 06 - 22 08 55 30 ben ik te bereiken, neem ik niet op? Spreek gerust de voicemail in of stuur een appje! 

Zijn jouw algemene voorwaarden altijd van toepassing?

Ja, de algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing. door middel van boeking en betaling ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Michelle Schokker fotografie. Je vind ze HIER

Hoe ga je om met mijn privacy?

Ik vind jullie privacy belangrijk. hier word dan ook erg zorgvuldig mee omgegaan. Je lees er alles over op DEZE pagina van de website. 

Canneveltstraat 3, 

8043TE Zwolle 

 

Info@michelleschokker.com