EEN LIFESTYLESESSIE

Met je partner omdat je zwanger bent of omdat jullie gewoon ontzettend veel van elkaar houden, met je beste vriend/vriendin of gewoon met je eigen gezinnetje. Elk moment is het waard. 

Een lifestylesessie kan overal plaats vinden, buiten in het bos, op de heide of op het strand. Zelfs bij jullie thuis kunnen we zorgen voor een ontspannen en spontane sessie. Lifestylefotografie is het documenteren van eerlijke momenten. Geen stijve kaken en strakke blikken richting de camera. Als je niet van de camera houdt is het helemaal niet erg om er niet in te kijken. Natuurlijk zal ik tijdens deze sessie eens vragen mijn kant op te kijken samen. Over het algemeen zullen jullie bezig zijn met elkaar; knuffelen, kletsen en lachen. Voor kleine kinderen is deze manier van een fotoshoot vaak erg prettig. Ze 'moeten' niets en mogen gewoon lekker spelen. Vertrouw er op dat je kleine een mooie lach laat vallen richting mij. Vertrouw mij erop dat ik het vast leg op beeld. 

Investering

Opname kosten €169

Hierbij zitten 10 digitale bestanden. Deze bestanden worden naderhand tijdens een bestelsessie door jullie uitgekozen. Jullie kunnen kiezen uit een ruime selectie van minimaal 25+ foto's. Deze krijgen jullie van mij door gemaild.

Interesse in een fotosessie?

Extra bestanden

1 extra bestand €7,50

5 extra bestanden €35

10 extra bestanden €65

15 extra bestanden €95

20 extra bestanden €120

25 extra bestanden €150

Album 15x15 €95

Een professioneel fotoalbum met linnen kaft. keuze uit verschillende kleuren. (pastel; roze, blauw, groen & beige) 

Harmonica Boekje €39

Een Klein foto album waar plaats is voor 8 foto's. deze foto's worden er in geplakt. Het boekje is 10x10 en makkelijk mee te nemen in de tas. Een hele leuke cadeau voor opa's en oma's!