EEN LIFESTYLESESSIE

Met je partner omdat je zwanger bent of omdat jullie gewoon ontzettend veel van elkaar houden, met je beste vriend/vriendin of gewoon met je eigen gezinnetje. Omdat elk moment het waard is.

Een lifestylesessie kan overal plaats vinden, buiten in het bos, op de heide of op het strand. Zelfs bij jullie thuis kunnen we zorgen voor een ontspannen en spontane sessie. Bij lifestylefotografie draait het om documenteren van eerlijke momenten. Geen stijve kaken en strakke blikken richting de camera, ik leg jullie vast zoals jullie zijn. Als je niet van de camera houdt is het helemaal niet erg om er niet in te kijken. Natuurlijk zal ik tijdens deze sessie eens vragen mijn kant op te kijken samen. Over het algemeen zullen jullie bezig zijn met elkaar; knuffelen, kletsen en lachen. Voor kleine kinderen is deze manier van een fotoshoot vaak erg prettig. Ze 'moeten' niets en mogen gewoon lekker kind zijn en spelen. Lachend, spelend, heerlijk onbezorgd vallen en opstaan, knuffels, kusjes en heel misschien ook wel een traan. Vertrouw er op dat je een mooi beeld laat vallen richting mij. Vertrouw mij erop dat ik het voor je vast leg. Op de pagina SESSIEINFORMATIE kun je alles lezen over hoe een shoot precies gaat en wat je kan verwachten.

 • Opname kosten

  €169

  Samen gaan we naar een locatie om daar mooie foto's te maken. Incl. 15 digitale bestanden die je zelf mag uitkiezen uit een ruime selectie die met veel zorg is bewerkt. Zo kunnen jullie je eigen keuze maken.

 • Extra bestanden

  €7,50

  1 extra bestand €7,50

  5 extra bestanden €35

  10 extra bestanden €65

  15 extra bestanden €95

  20 extra bestanden €120

  25 extra bestanden €150

 • Mini Album

  €95

  Een professioneel fotoalbum  van 15x15 cm met linnen kaft. keuze uit verschillende kleuren. (pastel; roze, blauw, groen & beige)  

  Upgrade naar groter album mogelijk.

 • Harmonica boekje

  €39

  Een Klein foto album waar plaats is voor 8 foto's. Deze foto's worden er in geplakt. Het boekje is 10x10 en makkelijk mee te nemen in de tas. Een heel leuke cadeau voor opa's en oma's!