DSC_2259.jpg

  Michelle

Schokker

Wat tof dat je een kijkje op mijn website neemt. Ik zal hier eerst wat over mijzelf vertellen zodat je mij een beetje leert kennen. Als je verder naar beneden scrolt kun je meer over mijn fotografieleven lezen!

 

22 jaar lang heb ik in Almelo gewoond met mijn ouders en zus. Begin 2018 ben ik verhuisd naar het mooie Zwolle. Hier woon in samen met mijn vriend Maurice en onze te gekke hond Bo. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in het bos met Bo of op het terras met een lekker drankje en vriendinnen. Favorietjes zijn toch echt wel heel simpel en voorspelbaar; pizza, sushi en chocola.. yupp.. Op mijn Instagram account ''michelleschokker'' vind je niet alleen dingen over mijn fotografie maar ook over mijn eigen leven. 

Waarom ik doe, wat ik doe

Eind 2015 heb ik een half jaar in Canada gewoond voor mijn stage. Hier heb ik kennis gemaakt met newbornfotografie en is mijn liefde voor het vast leggen van de pure momenten van baby's en kinderen ontstaan. In 2016 heb ik mijn studie fotografie afgerond en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ik ben gespecialiseerd in newbornfotografie, rust en geduld heb ik in overvloed. Met trots kan ik zeggen dat ik al ruim over de 50 babytjes heb mogen fotograferen de afgelopen jaren.

 

Ik ben gek op het vastleggen van de kleine handjes en teentjes, de gaapjes en lach stuipjes, heerlijk slapend maar ook zeker de wakkere ogen. Deze dingen zul je vaak terug vinden in je galerij. Persoonlijk vind ik het ontzettend belangrijk dat er een herinnering is van hoe je kleintje er uit zag toen het nog zo klein was. Zo klein duurt drie weken, daarna kun je jullie baby al zien opgroeien. Het kleine krijg je niet terug, maar de foto'zijn voor altijd. Ik vind het fijn om deze herinnering voor jullie te kunnen maken.  

Naast newborns fotografeer ik ook families zoals ze zijn. Ik vind dat kinderen niet op de foto moeten, ze mogen. Families die lekker ongedwongen met elkaar bezig zijn, knuffelen, spelen, je kleine die liever wil voetballen dan op de foto gaan. Ik ben gek op de echte momenten en op kinderen. Waarom ik kinderen zo leuk vind? Ik weet het niet, de eerlijkheid en misschien toch ook wel de connectie die ik met ze heb. Anders zou mijn werk wel wat lastiger zijn, haha! 

Kan ik iets voor jullie betekenen? Stuur me gerust een berichtje! 

Kletsen we daar even verder.