EEN NEWBORNSESSIE

Het krijgen van een newborn is een bijzonder moment waar je lang op hebt moeten wachten. Dit wil je natuurlijk vastleggen en daarvoor zoek je de juiste fotograaf. Je pas geboren kindje afstaan aan iemand die je niet kent, onwijs lastig! Zorg bij het zoeken van een newbornfotograaf dan ook dat je er een goed gevoel bij hebt, dat is stap 1! 

 

Als newbornfotograaf kom ik bij jullie thuis zodat jullie de deur niet meer uit hoeven, lekker in je eigen vertrouwde omgeving. Ik kom niet alleen foto's van jullie pasgeboren kindje maken maar ook van jullie samen als gezinnetje. Het aller fijnste is misschien nog wel dat je zelf kiest welke foto's en hoeveel je afneemt. Dit kun je na afloop gerust aanpassen. Je krijgt in ieder geval altijd 15 foto's. Op de pagina SESSIEINFORMATIE kun je alles lezen over hoe een shoot precies gaat en wat je kan verwachten.

 • Opname kosten

  €249

  Ik kom bij jullie thuis voor de shoot. Incl. 15 digitale bestanden die je zelf mag uitkiezen uit een ruime selectie. Die met veel zorg is bewerkt zodat jullie kindje er het mooist op uitkomt.

  Geleverd op USB.

 • Extra bestanden

  €7,50

  1 extra bestand €7,50

  5 extra bestanden €35

  10 extra bestanden €65

  15 extra bestanden €95

  20 extra bestanden €120

  25 extra bestanden €150

 • Mini Album

  €95

  Een professioneel fotoalbum  van 15x15 cm met linnen kaft. keuze uit verschillende kleuren. (pastel; roze, blauw, groen & beige)  

  Upgrade naar groter album mogelijk.

 • Harmonica boekje

  €39

  Een Klein foto album waar plaats is voor 8 foto's. Deze foto's worden er in geplakt. Het boekje is 10x10 en makkelijk mee te nemen in de tas. Een heel leuke cadeau voor opa's en oma's!