EEN NEWBORNSESSIE

Het krijgen van een newborn is een bijzonder moment waar je lang op hebt moeten wachten. Dit wil je natuurlijk vastleggen en daarvoor zoek je de juiste fotograaf. Je pas geboren afstaan aan iemand die je niet kent, onwijs lastig! Zorg bij het zoeken van een newbornfotograaf dan ook dat je er een goed gevoel bij hebt.  

Investering

Opname kosten €249

Hierbij zitten 10 digitale bestanden. Deze bestanden worden naderhand tijdens de bestelsessie door jullie, met mijn hulp, uitgekozen. Jullie kunnen kiezen uit een ruime selectie van minimaal 25+ foto's. Deze krijgen jullie van mij op een USB stick die ik gelijk bij jullie achterlaat. 

Extra bestanden

1 extra bestand €7,50

5 extra bestanden €35

10 extra bestanden €65

15 extra bestanden €95

Album 15x15 €95

Een professioneel fotoalbum met linnen kaft. keuze uit verschillende kleuren. (pastel; roze, blauw, groen & beige) 

Harmonica Boekje €39

Een Klein foto album waar plaats is voor 8 foto's. deze foto's worden er in geplakt. Het boekje is 10x10 en makkelijk mee te nemen in de tas. Een hele leuke cadeau voor opa's en oma's! 

20 extra bestanden €120

25 extra bestanden €150

VOOR DE SESSIE

Wanneer je een newborn sessie boekt gaan we samen overleggen voor een geschikte datum. Het beste is om binnen de eerste 21 dagen een sessie te plannen, dan slapen de kleintjes vaak nog het meest. De sessie vindt plaats bij jullie thuis zodat je niet het huis uit hoeft en jij, je partner en je kleintje zich helemaal op het gemak voelen. Heb je speciale wensen of een kleur die je heel mooi vindt of juist helemaal niet? Laat mij dit tijdig weten, zo kan ik het beste rekening houden met jullie wensen en ook de juiste kleuren mee brengen. 

TIJDENS DE SESSIE

We proberen het zo te plannen dat jullie kleine net gegeten heeft en het buikje lekker vol zit zodat hij of zij in slaap valt. Denk eraan om jullie kindje makkelijke kleertjes aan te doen. Zo kunnen we snel beginnen zonder dat het vervelend wordt met aan en uitkleden en hij/zij lekker door kan slapen. Het is belangrijk dat het in huis lekker warm is (minimaal 21 graden), de kleertjes gaan natuurlijk uit. Houd hier dus zelf ook rekening mee, trek geen dikke trui aan. Jullie hebben de keuze uit mijn neutrale collectie met achtergronden. Ik zal samen met jullie kijken naar welke kleuren het beste bij jullie kleine passen. Dan zal ik beginnen met fotograferen op de uitgekozen achtergronden. Jullie kindje in verschillende poses leggen en zo een mooie gallery schieten zodat jullie straks keus hebben uit verschillende foto's. Tijdens de sessie kunnen (als dat gewenst is) ook foto's worden gemaakt met ouders of broertjes en zusjes. De duur van een sessie is ongeveer 2 uur (dit is afhankelijk hoe goed de kleine meewerkt).

NA DE SESSIE

Na de sessie ga ik aan de slag met jullie foto's, deze worden binnen 21 dagen afgewerkt. Ik maak een ruime selectie en bewerk deze in mijn persoonlijke style. Zodra ik klaar ben met de foto's kom ik bij jullie terug voor een bestelsessie. Dan kunnen jullie mij aangeven welke foto's jullie zouden willen en of jullie eventueel extra foto's willen afnemen. Ik zal jullie uiteraard helpen bij het uitkiezen. De uitkozen foto's ontvang je gelijk van mij in hoge resolutie op een USB- stick. Eventueel andere gewenste fotoproducten worden later bezorgd. 

WAT NEEM IK MEE?

Wat neem ik allemaal mee tijdens een shoot? Ik zorg natuurlijk dat alle benodigde spullen aanwezig zjin. Mijn auto is volgeladen met lampen voor als er eventueel te weinig licht is, een beanbag (groot rond kussen waar jullie kindje op komt te liggen), een stelling om de achtergronden mee vast te maken en neutrale achtergronden in verschillende tinten; wit, grijs, beige, zacht blauw en zacht roze. Heb je zelf een kleedje of deken die goed als achtergrond kan dienen, laat mij het dan even weten. 

Interesse in een newbornsessie?